2009-2010

 

Nyheds arkiv

Nyheder fra 2009 - 2010

DGSK´s hovedprøve - Holbæk, 9. - 11. april 2010:

Nu afdøde DK.JCH Storåens Cap blev tildelt Holmbom Pokal for bedste placering på højeste markprøve 2009. En flot punktum på hans liv!

Kennel Troldmarkens skænkede klubben et foto af Troldmarkens Applaus i liggende stand som pris til Årets Vinder Klasse Hund. Den blev uddelt første gang, ligeledes lørdag aften til festmiddagen. Hæderen gik til Nymarken's Hopper.

Det er mit håb, at prisen kan være med til at sætte endnu større fokus på vinderklasse hundene og deres formåen. Det er nødvendig, når Gordon Setteren skal bide ske med de øvrige engelske racer på de fælles vinderklasser. Det er her, vi måler vore hundes kvaliteter.

 

13. marts 2010:

Parringen blev desværre ikke til noget - Ea´s løbetid må være startet før, Majbritt opdagede det. Nu må vi se, hvornår hun kommer i løbetid igen og om det er tidsnok.

13. februar 2010:

Parring:

Nørre Løgums Disko af 5. maj 07

(USCH FTCH-US Carolinas All Hat, No Cattle (Stetson) – Åshöjdens Locky)

 

Troldmarkens EA

(Åens QX – Troldmarkens Ami)

 

Parres ved førstkommende løbetid som forventes denne forår.

Jeg er meget taknemlig for at Majbritt og Hildor har givet mig lov til denne spændende parring. Hvalpene kommer til at hedde Troldmarkens.

Se flere infos under: Til salg.

Vonge, den 18. oktober 2009

DK.JCH Storåens Cap er her ikke længere…

Få dage efter Cap blev 1. vinder på DGSK´s vinderklasse og opnåede billetten til DM, fandt jeg to knuder på ham. Dyrlægen fandt flere og måtte desværre konstatere, at Cap havde fremskredet kræft i skjoldbrugskirtlerne og lymfekirtlerne.

Cap var - for os her hjemme – en fantastisk hund; en god familiehund og for mig en god jagtkammerat. Dertil var jeg glad for de resultater, vi sammen opnåede, både før og efter jeg købte ham af Jan Nielsen.

Cap jagter nu på de største af alle marker – de evige…

DGSK´s vindeklasse ved Karstofte, 26. september 2009

DK.JCH Storåens Cap (Entangens B-Boss / DK.JCH Troldmarkens Abelone) blev 1. vinder med to fugletagninger; én om formiddagen og én i 2. heat over middag. Cap tog her DM-billetten.

Dansk Derby 2009

Troldmarkens God-Speed havde en rigtig god første dag på Derbyet, hvor dommeren var meget tilfreds med søg, fart og stil. Han betegnede formatet som et kæmpe format og Derby-format og med sin fugletagning, kunne Speed have opnået en 1. UK, hvis Speed ikke havde fyldt 2 år dagen før.

Speed gik videre på 2. dagen – her var formatet og søgsoplægget ikke helt af samme karat som om lørdagen, hvilket egentlig var betegnet for stort set alle hundene. Speed var med i matchningen, men blev desværre sat af som nr. 7 lige uden for placeringerne.

Det er nu anden gang, jeg oplever denne ”plads” på Derbyet og det må så være sidste gang…

DGSK´s hovedprøve Fårup, 27 – 29. marts 2009

Troldmarkens Great Dane ved Ulrik Stadelhofer opnåede 2. pr. UK på sin 1. start

DK.JCH Storåens Cap ved undertegnede opnåede 1. pr. ÅK og blev senere bedste åben klasse hund i matchningen mellem 1. præmier hundene og vandt hermed E.A.´s mindepokal.

Det er nu tredje gang, jeg har vundet denne pokal og jeg er den første, der har gjort det, siden E.A. Christiansen genudsatte den i 1977, hvor han skænkede pokalen til klubben ved sin 70 års fødselsdag. Jeg er den første, der har vundet det med 3 forskellige hunde; Åens Frk. Freja (Cap´s mormor), Troldmarkens Ami (Cap´s moster) og nu Storåens Cap.

GS Troldmarkens Echo og ES Troldmarkens Freja – Tillykke til Allan!!

 

 

 

 

 

Copyright 2015 © Troldmarkens · Kristian Frøkjær · Nordvangen 41 · DK-7173 Vonge

Mobil: 0045 – 2383 9795

kf@troldmarkens.dk